נתחיל בטחינת שרוול פתי בר עם 100 גרם חמאה מומסת, ואז ניקח את התבנית ונהדק לה את פירורי העוגיות, ונניח בצד.
לוקחים קערה ומוסיפים 4 שמנת חמוצה של פעם, 4 ביצים, כוס סוכר, חבילה של אינסטנט פודינג, וגרידת לימון (למי שאוהב). מערבבים היטב את הכל ואז מוסיפים מעל התחתית של העוגה
כעת מחממים תנור על 200 מעלות ומכניסים את העוגה למשך 45 דקות. אחרי זאת מצננים אותה היטב
מקציפים 2 שמנת מתוקה ו-1 אינסטנט פודינג לקצף יציב ומוסיפים מעל העוגה
מכניסים את העוגה למקרר ליממה.