Go Back
חטיף שוקולד עם פצפוצי אורז וחמאת בוטנים

חטיף שוקולד פצפוצי אורז

החטיף המושלם לנשנוש הקבוע ליד הקפה. חטיף שוקולד ופצפוצי אורז עם חמאת בוטנים שמתאים גם לצמחוניים. סופר קל להכנה, טעים, בריא ומחומרים טבעים.
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
סה״כ זמן: 15 minutes
סוג: עוגיות
באדיבות: ענת חן

המצרכים

  • 500 גרם חמאת בוטנים
  • 340 גרם שוקולד צ'יפס
  • ½1 כוס דבש (סירופ מייפל לטבעוניים)
  • 7 כוסות פצפוצי אורז

לציפוי

  • 400 גרם שוקולד ציפס לבן
  • 4 כפות חמאת בוטנים
  • 50 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • להמיס את השוקולד, חמאת הבוטנים והדבש בבן מארי. (בקערה מעל מים חמים שהאדים ימיסו את התערובת)
  • אחרי שמומס לערבב עם פצפוצי השוקולד.
  • להשטיח לגובה הרצוי
  • להמיס את השוקולד הלבן ואת חמאת הבוטנים בבן מארי ולשפוח מעל התבנית.
  • להמיס את השוקולד המריר ולזלף עם שקית זילוף כקישוט מעל התבנית.
  • לצייר שתי וערב עם קיסם - לשרבט פניה והחוצה למראה יפה וקישוט.
  • לשים בקירור במקרר/מקפיא ולאחר מכן לחתוך לגודל הרצוי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.