Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד פאדג' ב-2 דקות

הפתרון המושלם לחשק הפתאומי שתוקף אותנו למתוק. עוגה שוקולדית פאדג'ית טעימה בטירוף.
נימוחה, רכה וממכרת שאי אפשר להפסיק לאכול ממנה.
ההכנה כל כך מהירה שרק נותר להמתין לאפייה בתנור.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 35 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
סוג: עוגות שוקולד

ציוד

כוס מדידה חד פעמית חמה
גודל התבנית 22-24 ס"מ

המצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים L
  • 1/3 כוס קקאו
  • 2 כפות קמח ללא גלוטן (או קמח רגיל)
  • ממיסים על הגז או במיקרוגל
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • אוכמניות (לקישוט)
  • תותים (לקישוט)
  • פקנאים (לקישוט)

אופן ההכנה

  • ממיסים את החמאה עם השוקולד לקרם חלק .
  • מורידים מהאש .
  • מוסיפים את הסוכר .
  • מערבבים טוב .
  • מוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה.
  • מוסיפים את הקמח והקקאו .
  • מערבבים היטב .
  • יוצקים לתבנית משומנת .
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180° כ-30 דקות .
  • שופכים את הגאנש מעל מכניסים לקירור של שעתיים לפחות .
  • מערבבים את השמנת עם האבקת הסוכר ויוצקים במרכז העוגה מעל השוקולד.
  • מקשטים עם אוכמניות תותים ואגוזי פקאן מסוכרים .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.