Go Back

קציצות כרובית מזינות וטעימות

קלות להכנה וטעימות בצורה מטורפת. מתכון קציצות כרובית רכות וממכרות, שאי אפשר להפסיק לטרוף אותן!
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
זמן הכנה: 25 minutes
זמן בישול/אפייה: 15 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
סוג: ארוחות ערב, ארוחות צהריים

המצרכים

  • 1 כרובית יפה או שקית כרובית קפואה
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 בצל חתוך ומטוגן
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים
  • לתיבול
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מרק עוף
  • קורט פפריקה
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  • לשים בסיר עם מים ומעט מלח כרובית מחולקת לפרחים ולבשל כ10 דקות.
  • להניח במסננת .
  • לימעוך גס את הכרובית.
  • להוסיף את תפוחי האדמה מעוכים.
  • לערבב הייטב .
  • להוסיף את הכוסברה.
  • הקמח, הבצל המטוגן, ביצה, מיץ לימון, ואת שאר התבלינים.
  • לערבב הייטב ולהניח למנוחה 15 דקות.
  • לחמם שמן לא עמוק במיוחד .
  • ליצור קציצות בעזרת ידיים רטובות יש לסיר השמן .
  • להזהיב משניי הצדדים להוציא לנייר סופג ולהגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.