בקערה עם מים, משרים את העדשים הירוקות למשך לילה.
שוטפים ומסננים את העדשים.
מכניסים למעבד מזון וטוחנים דק ביחד עם הבצל, השום והפטרוזיליה.
מגרדים את הגזרים בפומפייה ומעבירים לקערה.
מוסיפים לגזרים את התעאובת ממעבד המזון ביחד עם שיבולת השועל, המלח, ההפלפל שחור והביצים ומערבבים היטב
מכניסים את העיסה למקרר ל - 20 דקות.
מוציאים את העיסה מן המקרר, יוצרים קציצות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן (מומלץ לעטוף את הקציצות עם שמן מלמעלה).
אופים בתנור על 180 מעלות כ-25 דקות (עד הזהבה).