Go Back
פשטידת ירק

פשטידת ירק טעימה ובריאה

כמה כיף לאכול ארוחה קלילה, בריאה, מזינה טעימה - הכל במנה אחת? בדיוק בגלל זה הבאנו לכם אתמתכון פשטידת הירק המצויינת הזו. בואו נתחיל!
ציון 4.25 על ידי 44 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 45 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: דליה סיני

המצרכים

  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • ½ חבילה שמיר
  • 1 בצל מגורד
  • 1 כוס חד פעמי אפונה
  • 2 גזר מגורד
  • 3 תפוחי אדמה מבושלות
  • 6 ביצים
  • תבלינים
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל
  • ½ כמון
  • ½ כורכום
  • מעט מרק עוף פרווה ( לא חייב)
  • 2 כפות קמח או פרורי לחם
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את הירק וקוצצים ידנית
  • מוסיפים את שאר החומרים
  • מחממים רבע כוס שמן בסיר רחב ועמוק
  • מוסיפים מעט כורכום
  • כשהשמן חם מוסיפים את העיסה ונותנים לזה כחצי שעה שזה מתייצב סוגרים לעשר דקות
  • שמים צלחת על הסיר והופכים את הפשטידה ומטגנים צד שני
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.