~ לחמם תנור מראש ל 170 מעלות תוכנית אפייה רגילה
~ לעבד במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק רך עם פירורים גסים-
~ נוסיף כוס מיץ תפוזים ונמשיך לעבד עד לקבלת בצק רך,חלק ולא דביק
** אם מרגיש לכן מעט דביק להוסיף מעט קמח ,אם מרגיש פירורי להוסיף מעט מיץ תפוזים **
~ נחלק את הבצק ל 5 חלקים שווים .נניח כל חלק על נייר אפייה מקומח ,נרדד למלבן וניישר הקצוות עם גלגלת
~ נמרח מהמלית על הבצק ונפזר מעל חופן של אגוזי מלך קצוצים / או שקדים גרוסים גס ( 200 גר) כדי להעשיר את הטעם ובעיקר כדי שהמלית לא תיזלג החוצה בזמן האפייה
~ בעזרת נייר האפייה נגלגל לרולדה ונניח הרולדות בתבנית עם נייר אפייה כשרווח ביניהן
~ נכניס למקפיא ל 20 דקות כדי להקל על החיתוך ואז נפרוס כמעט עד הסוף לפרוסות ברוחב 3 סמ אבל נשאיר את העוגיות כשהן מחוברות לבסיס ונאפה 30 דקות עד הזהבה עדינה ( צבע העוגיות בהיר)
~ נצנן לגמרי ונחתוך לעוגיות לפי הסימון
ונעטר באבקת סוכר
~ נאחסן בצנצנת אטומה בטמפ החדר