Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון כנפיים בתנור עם ירקות
כל שולחן בערב שבת או בארוחה חגיגית צריך את המנה הזו במרכזה. כנפיים בתנור עם ירקות צבעוניים, ריחות נפלאים ותבלינים שמשאירים טעם של עוד.
ציון
5
על ידי
2
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
50
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
סוג:
ארוחות ערב, ארוחות צהריים, מנה עיקרית
מטבח:
ים תיכוני
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
2 תבנית עגולה קוטר 28
כמובן שאפשרי גם כל תבנית נוחה לכם
המצרכים
▢
½-1
קילוגרם
כנפיים חצויים
▢
5-6
תפוחי אדמה פרוסים
▢
2
זוקיני פרוס
▢
2
קישואים פרוסים
▢
2
גזרים פרוסים
לרוטב
▢
¼
כוס
שמן
▢
4
שיני שום כתוש
▢
2
כפות
פפריקה מתוקה
▢
2
כפות
שומשום
▢
1
כפית
כמון
▢
¼
כפית
כורכום
▢
½
כף
מלח
▢
½
כוס
שמן זית
▢
½-1
כפות
טימין יבש
▢
1
כפית
פלפל שחור גרוס
▢
4
שיני שום כתוש
▢
¼
כפית
כורכום
▢
1
כפית
מלח
אופן ההכנה
לערבב בקערה הכל יחד
להכניס את הכנפיים
לסדר במגש את התפוחי האדמה .
להבריש אותם בשמן עם השום והטימין .
בשורה שניה לסדר את הכנפיים .
לסדר את הקישואים .
ובמרכז לשים את הגזר .
להבריש גם אותם בשמן והשום .
להכניס לתנור שחומם מראש על- 180°-200° כשעה .
הערות וטיפים
לפני כניסה לתנור | קרדיט: נועם זיגדון
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.