בקערה הגדולה, מערבבים את הגבינות וביצה 1, מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
בקערה הקטנה, טורפים ביצה עם קצת חלב.
מברישים טורטייה בביצה הטרופה עם החלב.
ממלאים את הטורטייה בכ-3 כפות מתערובת הגבינות.
מגלגלים כשליש מהטורטייה ,מקפלים קצוות פנימה (כדי שהגבינה לא תיזל כולה החוצה) וממשיכים לגלגל עד לסגירה.
מניחים בתבנית עם הפתח כלפי מטה.
מברישים את הטורטיות המגולגלות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים את הטורטיות ב 190 מעלות כ-20 דקות (עד שהטורטיות שחומות והגבינה נמסה).