נערבל 3 חלבונים עד שמתחיל להיווצר קצף לבן. נוסיף בהדרגה:½ כוס סוכר וקמצוץ מלח.
נמשיך לערבל במהירות נמוכה ונוסיף 2 חלמונים, ½ כוס שמן ו- 100 מ"ל שמנת חמוצה. נערבל כדקה נוספת ונכבה את המיקסר.
לנפות פנימה: 1 כוס מלאה קמח ושקית אבקת אפייה (10 גרם). לאחר מכן, נקפל בתנועות עטיפה.
נשפוך לתבנית פאי משומנת במעט חמאה ומצופה בנייר אפיה- משומן אף הוא. מומלץ לבחור בתבנית זכוכית עם שוליים גבוהים.
נבחש היטב את קרם הפטיסייר. במידה וסמיך מדי, ניתן להוסיף מעט חלב ולטרוף לקרם חלק ואחיד במרקם יציב.
נעביר את הקרם לשקית זילוף ללא צנתר, ונזלף בצורת ספירלה- מהאמצע לכיוון חוץ. במרווחים, נפזר שקדים פרוסים ומולבנים.
נאפה בתנור שחומם מראש, בטמפרטורה של 170° מעלות עד להשחמה והתייצבות, כ-40-45 דקות.
נוציא מהתנור ונפזר אבקת סוכר.