Go Back
עוגת קצפת - המתכון של שני מונק

עוגת קצפת ב-2 דקות הכנה

גם בפעם המיליון, אין ולא תהייה כמו העוגה הזאת!
ציון 4.37 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: שני מונק

ציוד

1 מיקסר להקצפה

המצרכים

לעוגה:

  • 6 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 4 כפות קמח תופח (אפשרי גם קמח רגיל)
  • 1 אבקת אפייה

לציפוי:

  • 250 מ"ל קצפת ריצ׳ (פרווה)
  • 1 כף נס קפה

אופן ההכנה

  • נקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר. לאחר שיתייצבו, נוסיף תוך כדי הקצפה גם את החלמונים.
  • נוסיף חצי חבילה של שוקולד מריר מגורד, 4 כפות פירורי לחם, 4 כפות קמח תופח או רגיל ובקת אפיה.
  • נערבב הכל בתנועות קיפול ונאפה בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה, עד שהעוגה מוכנה!

לציפוי:

  • נרטיב טיפה את העוגה עם חצי כוס מים מהולה בכפית נס קפה, לפני הציפוי.
  • נקציף קצפת ריצ' עם כף נס קפה, נגרד שוקולד מריר ונכניס לקירור!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.