משמנים סיר ג'חנון, גוזרים עיגול נייר אפייה ומניחים בתחתית הסיר. מחממים תנור ל-250 מעלות.
להניח על מסילה ראשונה מלמטה תבנית עם מים חמים.
בקערה גדולה מכינים את תערובת הגבינות: טורפים גבינה 5%, שמנת חמוצה, חלמונים, גרידת לימון, רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל וקורנפלור. ממשיכים לטרוף עד לקבלת בלילה חלקה.
מקציפים חלבונים עד היווצרות קצף, ואז מוסיפים בהדרגה כוס סוכר תוך כדי הקצפה. מקציפים עד לקצף יציב (לא נוקשה).
שופכים לקערת הגבינות שליש מהקצף ומערבבים עם מטרפה לבלילה חלקה. מוסיפים עוד שליש מהקצף ומקפלים בתנועות עטיפה. מוסיפים את השליש האחרון ומקפלים בתנועות עטיפה.
שופכים את התערובת לתבנית. מטיחים את התבנית על השיש ליישור העוגה.
מניחים את הסיר בתוך תבנית המים ואופים 10 דקות. לאחר מכן אופים ב-150 מעלות כשעה וחצי או עד שהעוגה אינה רוטטת.
מוציאים את העוגה להתקררות מוחלטת, לאחר מכן הופכים על מגש.