מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עמוקה, מניחים את המחבת עם הבצל המטוגן בצד לבינתיים.
מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה דק מאוד.
קורצים עיגולים בעזרת כוס ושמים במרכז כל עיגול כפית גדושה מתערובת הפירה והבצל.
סוגרים טוב טוב לכיסון (יש לוודא שזה סגור היטב כדי שלא יפתח בבישול).
מרתיחים סיר רחב עם מים, ומכניסים את הכיסונים למים הרותחים. ברגע שהכיסונים צפים יש לחכות 3-5 דקות ואז להוציא אותם ישירות למחבת עם השמן והבצל ששמתם מקודם בצד.
אחרי שהעברתם את כל הכיסונים למחבת עם הבצל, טגנו את הכיסונים קלות.