נשים את כל החומרים היבשים בקערה ומעליהם את החומרים הרטובים, תחילה נערבב עם כף וכשהדבר נהיה מעט קשה נמשיך ללוש עם הידיים.
התערובת תיראה כמו בצק רך מאוד ומעט דביק אך מתמסר.
נניח נייר אפייה על תבנית אפייה, נגלגל כדורים מהעוגיות ונסדר בתבנית עם מעט רווחים. העוגיות מתרחבות אך מעט.
נרטיב את כף היד ונלחץ מעט על העוגיות מלמעלה.
נאפה ב-170 מעלות למשך 20-25 דקות. זהירות לא לייבש!
כאשר העוגיות מתקררות, ממיסים במיקרו 200 גרם שוקולד מריר/ חלב, מוסיפים כף שמן ומערבבים.
השמן יתן מראה מבריק, ומרקם יותר פציח לעוגיות מלמעלה.
נפזר מיד ועוד לפני שהשוקולד מתייצב פיסטוק גרוס.