מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כל הסוכר במהירות גבוהה.
לאחר שהקצף נוקשה, ננמיך את המהירות של המיקסר ונוסיף את החלמונים, שמן ומיץ תפוזים לסירוגין.
לבסוף מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל. לאחר שאין גושים להעביר לתבנית אפייה
אופים בתנור שחום מראש ל-170 מעלות למשך 50 דקות בערך, או לבדוק עם קיסם.
כשהעוגה מוכנה הופכים אותה על השיש (עם הרגליים כלפי מטה - רק בתבנית אנגל) כמה דקות ולאחר שמתקררת משחררים אותה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר.