Go Back
עוגת תפוזים ספוג

עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה

עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה שתכינו, המקבלת מרקם רך בטירוף ועסיסי עם טעמי תפוזים עשירים ומדויקים!
ציון 4.24 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: תאיר אבוקרט

ציוד

תבנית טורט אנג'ל 24/26

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 2 ½ כוסות קמח (רגיל)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כל הסוכר במהירות גבוהה.
  • לאחר שהקצף נוקשה, ננמיך את המהירות של המיקסר ונוסיף את החלמונים, שמן ומיץ תפוזים לסירוגין.
  • לבסוף מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל. לאחר שאין גושים להעביר לתבנית אפייה
  • אופים בתנור שחום מראש ל-170 מעלות למשך 50 דקות בערך, או לבדוק עם קיסם.
  • כשהעוגה מוכנה הופכים אותה על השיש (עם הרגליים כלפי מטה - רק בתבנית אנגל) כמה דקות ולאחר שמתקררת משחררים אותה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.