מקציפים את השמנת מתוקה ומשאירים רבע ממנה לציפוי הבלונדי. מקציפים היטב עד לקצפת אחידה.
מוסיפים פודינג וניל וסוכר ומקפלים היטב ואז להוסיף את החלב, ומוסיפים את הגבינה ולקפל שיתמזג היטב
בינתיים לטבול פת יבר ולסדר על תבנית ולזלף מעל הביסקוויטים את הגבינה(השתמשתי בשקית זילוף חד פעמית) וככה שוב ושוב עד שלוש שכבות,
במיקרוגל לחמם שוקולד בלונדי עם השמנת מתוקה למשך דקה.מוציאים ומכניסים באמצע הדקה שלא יבעבע!
מערבבים היטב עם הכפית ושופכים מעל העוגה. אפשר להוסיף מעל בייגלה שוקולד מלוח.
שמים למקפיא שעתיים ויציב ומושלם יום למחרת.