Go Back
+ servings
עוגת קרמל מלוח

עוגת קרמל מלוח ללא תנור

עוגה מהממת ומרשימה משכבות פריכות של פתי בר הטבולות בנס קפה, עם קרם קרמל מלוח מושחת ובייגלה מפנק מעל.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
כמות 2 פסים
באדיבות: Alona Pa

המצרכים

  • 1 חבילה שוקולד בלונדי קרמל מלוח (100 גרם)
  • 2 שרוולים פתי בר
  • 1 פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • ¼ כוס חלב
  • חלב בקערה עם נס קפה לטבילת הפת יבר
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • מקציפים את השמנת מתוקה ומשאירים רבע ממנה לציפוי הבלונדי. מקציפים היטב עד לקצפת אחידה.
  • מוסיפים פודינג וניל וסוכר ומקפלים היטב ואז להוסיף את החלב, ומוסיפים את הגבינה ולקפל שיתמזג היטב
  • בינתיים לטבול פת יבר ולסדר על תבנית ולזלף מעל הביסקוויטים את הגבינה(השתמשתי בשקית זילוף חד פעמית) וככה שוב ושוב עד שלוש שכבות,
  • במיקרוגל לחמם שוקולד בלונדי עם השמנת מתוקה למשך דקה.מוציאים ומכניסים באמצע הדקה שלא יבעבע!
  • מערבבים היטב עם הכפית ושופכים מעל העוגה. אפשר להוסיף מעל בייגלה שוקולד מלוח.
  • שמים למקפיא שעתיים ויציב ומושלם יום למחרת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.