בתבנית לפזר שכבה דקה של קמח, שתכסה את כל תחתית התבנית,להניח בצד.
להכנת הבצק - בקערה, מעבדים את הבצק לפירורים לא עבים (לא להתפתות להוסיף מים צריך סבלנות עד שמגיעים למרקם פירורי)
משטחים את הבצק על כל התחתית ודפנות התבנית .רק בהתחלה של הדפנות. מחוררים בעדינות עם המזלג את הבצק. חשוב להכניס את הבצק למקרר!
למילוי הפרג - שמבשלים את הפרג חשוב לא להפסיק לערבב. המרקם של הפרג צריך להיות כמו בוידאו, וחשוב לתת למילוי הפרג להתקרר
בסיר או בקנקן, שמים על הגז את החלב, ולאחר שרתח מוסיפים את הפרג ומערבבים (עדיין על האש). לאחר מכן מוסיפים אץ הסוכר וניל וממשיכים לערבב.
שהגעתם למרקם כמו בוידאו, תניחו בצד לקירור מלא. לאחר מכן להוסיף את הביצים ביצה אחת בכל פעם, ואת הלבן של הביצה שהנחנו בצד. מערבבים היטב!
להכנת מילוי אגסים - עם מיקסר ידני או רגיל, מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד.
מחממים את התנור על 190 מעלות אפיה רגילה בקו עליון תחתון, ומניחים את התבנית במסילה הראשונה למטה.
מוציאים את התבנית מהמקרר. מפזרים 2 כפות פירורי לחם על כל תחתית התבנית.
יוצקים את מילוי הפרג בצורה אחידה על הבצק.
מסדרים את האגסים בצורה מעגלית על המילוי. ללחוץ בעדינות על האגסים שישקעו במילוי. ממש בעדינות לחיצה קלה.
מעל זה ליצוק את הבלילה עם השמנת חמוצה.
מכניסים לאפייה בתנור למשך 40-45 דקות.
לאחר שהעוגה נאפתה, חשוב לא לחתוך! העוגה צריכה קירור מלא ואז אפשר לפזר אבקת סוכר ולחתוך.