Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
חיתוכיות בצק פריך עם ריבה
חיתוכיות קלאסיות ונוסטלגיות מבצק פריך במרקם חלומי עם מלית ריבה עשירה ומענגת במיוחד
ציון
4.43
על ידי
33
דירוגים
באדיבות:
אילנה בוכריס
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה (240 מ"ל)
המצרכים
▢
1
צנצנת ריבה
(מאיזה סוג שאוהבים)
▢
2
ביצים
▢
½
כוס סוכר
(כוס חד פעמי שתיה חמה)
▢
3
כפות מים
▢
½
כוס שמן
▢
1
שקית סוכר וניל
▢
3 ½
כוסות קמח
▢
1
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל החומרים, ורק בסוף מוסיפים את הקמח.
מחלקים את הבצק - מרדדים 3/4 מהבצק בתבנית עם נייר אפיה, ומורחים שכבת ריבה. אפשר גם עם מעט קינמון ואגוזים
החלק של הבצק שנשאר מגרדים למעלה
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות. כשהעוגה מתקרר חותכים לריבועים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.