מחממים תנור ל- 150 מעלות
בקערה נערבב את הפרג עם הקמח, מלח, אבקת אפיה, קליפת תפוז, 2/3 מכמות הסוכר ומיץ התפוזים.
בקערת מערבל חשמלי ובעזרת מקצף בלון מקציפים את החלבונים עם שליש הסוכר שנותר עד שנוצר קצף יציב. לשמור במקרר.
מקציפים חלמונים (צהובים) עם החמאה ותמצית וניל, ומוסיפים לקערת היבשים. מערבבים.
מוסיפים בעדינות את קצף החלבונים (הלבנים) שבמקרר. כאשר התערובת אחידה יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ
אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 45-50 דקות. מוציאים ומקררים היטב
בינתיים מכינים את הציפוי גנאש - מחממים את השמנת מתוקה, ואז יוצקים על קוביות השוקולד ממתינים 2 דקות ומערבבים עד שנמס. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הוניל.
מערבבים לצקת על העוגה שהתקררה.