בסיר קטן נשים, 1 כוס מים, 100 גרם חמאה/מחמאה, 2 כפות סוכר, קורט מלח. ונביא עד לרתיחה.
ברגע שרתח נשפוך 1 כוס קמח, ואז נערבב חצי דקה על האש עם כף עץ עד שכל הבצק נאסף למרקם חלק ונאסף מהדפנות.
נעביר לקערת מיקסר ונערבל מעט כדי שהבצק יתקרר מעט.
נוסיף 3 ביצים - ביצה אחר ביצה.
נשים הכל בשקית עם צנטר כוכב (מומלץ לעשות עם עבה, אפשר יותר קטן כך יצא כמות גדולה יותר)
נזליף בשמן הרותח ונחתוך עם סכין או מספריים.
ננמיך מעט את החום של האש כדי שיהיה מוכן מבפנים.
נוציא על נייר סופג.
נכין קערה עם סוכר מעורבב עם קינמון ונגלגל את הצ'ורוס החם בסוכר.
אפשר גם למלא אותם בריבת חלב או לטבול בשוקולד מומס.