להכנת הטורטיות - לחתוך 5 טורטיות לעיגולים קטנים (עשיתי עם קורצן הכי גדול שיש לי, אולי 12 ס"מ קוטר משהו כזה.)
עם מברשת למרוח על העיגולים משני הצדדים תערובת מחצי כוס שמן עם כף פפריקה
נחמם תנור ל170° ולהניח על רשת התנור כמו בתמונה
נתחיל באפייה ומדי פעם נפתח את התנור כדי שהאוויר יצא והן לא יתנפחו (נסובב גם את הרשת כדי שיאפו בצורה שווה, ככה כמה פעמים עד שהן מרגישות קריספיות וזהובות)
נוציא מהתנור ונניח בצד לקירור.
להכנת הסלסה - נחתוך ונערבב את כל המרכיבים יחד ואז נכניס למקרר שיתפוס טעמים.
להכנת הבקר הטחון - נטגן את הבצל עד לשקיפות ואז להוסיף את השום
מיד לאחר מכן נוסיף את הבשר והתבלינים ונבשל עד הצטמצמות מוחלטת של הנוזלים וקבלת צבע אפרפר בבשר.
זה הזמן לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
להכנת אילוי שום לימון וחרדל - מערבבים את כל המצרכים ביחד. תטעמו ותתקנו את התיבול במידת הצורך!
בעקרון טאקוס מקורי הולך עם ממרח אבוקדו גוואקמולי, שנמרח בתחתית ועוד כל מיני דברים שמקסיקנים אוהבים אבל במתכון שלי ספציפית לא עשיתי את זה. כי לא הייתה לי גישה לאבוקדו ולעוד כל מיני דברים שמקסיקנים אוהבים.
להרכבת הטאקוס - ניקח טאקו שהכנו, נניח שכבת בשר נדיבה, מעליה נשים סלסה מסוננת מנוזלים ומעל הכל נזלף מהאיולי.