Go Back
עוגת תפוחים גבוהה ו

עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה

מרקם וטעם משגע בהכנה קלה
ציון 4.41 על ידי 49 דירוגים
באדיבות: סיגלית עמגר

ציוד

תבנית 22
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 4 תפוחים (גרנד סמית - חתוכים לקוביות קטנות)
  • 4 ביצים
  • 200 גרם חמאה (או נטורינה)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ½ כוסות קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר נקציף את הביצים שלמות עם הסוכר ועם החמאה המומסת למשך 5 דקות לפחות עד למרקם קרמי.
  • מוסיפים את האבקת אפייה וקמח ונותנים ערבוב של 2 דקות אז נוסיף את התפוחים, אגוזים וקינמון ומערבבים עם מרית.
  • מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 40 דקות.
  • בודקים עם קיסם כשהעוגה מתייצבת ומוודאים שהיא מוכנה. כשמוציאים לקירור מפזרים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.