Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מרק אפונה במרקם משגע
טעמים עשירים שלא מפספסים
ציון
4.47
על ידי
13
דירוגים
באדיבות:
דורית אלישע
המצרכים
▢
1
כוס אפונה יבשה
▢
2
תפו"א
▢
4
בצלים קטנים שלמים
▢
3
גזרים
▢
½
ראש סלרי מגורר
▢
½
צרור שמיר
▢
1
בצל
▢
3
כפות שמן זית
▢
2
שיני שום
▢
2
גבעולי סלרי
(ללא העלים חתוכים לקוביות)
▢
עלים משני גבעולי סלרי
▢
מלח פלפל חצי כפית כורכום
▢
1
כף אבקת מרק עוף
(ללא מונוסודיום)
אופן ההכנה
בסיר מחממים שמן ומוסיפים בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ, גזר מגורד גס, חצי ראש סלרי מגורר, קוביות גבעולי סלרי, 2 גזרים חתוכים לקוביות, 2 תפו"א חתוכים לקוביות, ובצלים שלמים.
מתבלים ומוסיפים שמיר ועלי סלרי קצוצים ואז מוסיפים מים 3/4 מקיבולת הסיר וכוס אפונה יבשה .
מבשלים בערך שעה-שעה וחצי לבדוק שהאפונה רכה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.