Go Back
+ servings
כנפיים ברוטב צ'יל

מתכון כנפיים ברוטב צ'ילי

חווית טעמים מענגת ומיוחדת
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
כמות 15 כנפיים
באדיבות: במטבח עם לילוש

המצרכים

  • 1 קילו כנפיים
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • 2 כפות טריאקי
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפות סילאן
  • מלח ופלפל לפי טעם (שימו לב שהסויה מלוחה)
  • 1 ראש שום (קצוץ או כתוש)

אופן ההכנה

  • מנקים וחוצים את הכנפיים
  • שמים במרינדה שהכנו מכל המרכיבים למשך חצי שעה עד שעה.
  • מקפיצים על מחבת עד לסגירה והסמכה של הרוטב, עד שהכנפיים דביקות עם גלייז מתקתק וצמוד לכנף
  • לאחר מכן מעבירים לתבנית ל20-25 דקות על 200 מעלות חשוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.