מערבבים תוך כדי ומפוררים במזלג ואז מוסיפים תיבול ופטרוזיליה. לא מטגנים הרבה, רק חצי בישול.
מניחים בצד לקירור ובזמן הזה להכין את המרק - בסיר רחב (עדיף סוטאז') נטגן את הבצל ואז מוסיפים את שאר המצרכים.
נוסיף מים רותחים שיכסו את הכל וקצת מעל.
נבשל עד לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה.
מכינים את הקובות בגודל הרצוי (לקחת בחשבון שהן מתנפחות בזמן הבישול).
לוקחים חתיכה מהבצק פותחים על היד, עם כפית שמים קצת מבשר וסוגרים (אפשר לראות בסרטון המצורף).
נעביר את הכדורים לסיר ומבשלים 30-40 על אש נמוכה.