Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת וניל גבוהה ומרשימה
מרקם חלומי עם מראה מהמם
ציון
4.62
על ידי
34
דירוגים
באדיבות:
לירון מלכה
ציוד
תבנית גבוהה ( רינג או סיר ג'חנון קוטר 22-24)
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
6
ביצים
(בלי להפריד)
▢
1 ¼
כוסות סוכר
▢
3
שקיות סוכר וניל
▢
1
כוס שמן
▢
250
מ"ל שמנת מתוקה
(לגרסת פרווה: קצפת צמחית)
▢
80
גרם אינסטנט פודינג וניל
(חבילה)
▢
2
כוסות קמח תופח
(לא להמיר לקמח רגיל! כי זה לא מתנהג אותו הדבר)
אופן ההכנה
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים ואז מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל בהדרגה עד לקבלת קרם תפוח (לא יותר מ3-4 דקות)
מוסיפים בהדרגה את השמן והשמנת ובסוף את הפודינג והקמח לערבוב קצר
מכניסים לאפייה עליון תחתון בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך שעה וחצי עד לשעתיים
לא לפתוח את התנור בשעה וחצי הראשונות. בעזרת קיסם נוכל לבדוק אם העוגה מוכנה
טיפ:
בחלק העליון של התנור הכניסו תבנית תנור ריקה לכל זמן האפייה ותקבלו עוגה ישרה בלי גבעה .
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.