נסדר שכבת ביסקוויטים בטעם שאוהבים טבולים בחלב או קפה בתבנית מלבנית.
נקציף לקצפת יציבה פודינג וניל אחד עם כוס חלב, מיכל שמנת מתוקה אחת ו-2 כפות אבקת סוכר.
נוסיף גביע מסקרפונה (500 גר') ונערבל במהירות נמוכה לקבלת תערובת אחידה.
נשטח חצי מהקרם, נסדר פרוסות דקות של תותים ומעליהם את שאר הקרם.
נסדר למעלה שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב או קפה.
נקררים להתייצבות.
אפשר להכין בלי תותים או לשים תוספת אחרת שאוהבים. אפשר להכין ציפוי שוקולד מריר ולשפוך מעל הביסקוויטים