Go Back
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים עשירה ומפנקת

במלית קרם רך ומשגע
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ריקי כהן

המצרכים

  • 1 שרוול ביסקוויטים פתי בר
  • 1 כוס חלב לטבילה (או נס קפה)

לקרם:

  • 1 פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 גביע מסקרפונה (500 גרם)
  • תותים (פרוסות דקות)

אופן ההכנה

  • נסדר שכבת ביסקוויטים בטעם שאוהבים טבולים בחלב או קפה בתבנית מלבנית.
  • נקציף לקצפת יציבה פודינג וניל אחד עם כוס חלב, מיכל שמנת מתוקה אחת ו-2 כפות אבקת סוכר.
  • נוסיף גביע מסקרפונה (500 גר') ונערבל במהירות נמוכה לקבלת תערובת אחידה.
  • נשטח חצי מהקרם, נסדר פרוסות דקות של תותים ומעליהם את שאר הקרם.
  • נסדר למעלה שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב או קפה.
  • נקררים להתייצבות.
  • אפשר להכין בלי תותים או לשים תוספת אחרת שאוהבים. אפשר להכין ציפוי שוקולד מריר ולשפוך מעל הביסקוויטים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.