Go Back
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים ברבי בקלי קלות

שילוב טעמים משגע במראה מהמם
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית 24
כוס חד"פ לשתייה קרה

המצרכים

  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 אינסטנט פודינג תות (אפשר למצוא בכל סופר)
  • 1 כוס חלב
  • 250 גרם עוגיות פתי בר (איזה טעם שאוהבים)
  • ¼ כוס חלב מעורבב עם כף תמצית רום (לטבילת העוגיות)
  • 50 גרם שוקולד לבן (לשמור במקרר)

אופן ההכנה

  • במיקסר מקציפים אחת שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב פודינג וניל לקצפת יציבה ואז מוסיפים חצי גביע 125 גרם של גבינה לבנה בקיפולים עדינים. מניחים בצד.
  • טובלים שכבה ראשונה של פתי בר בחלב עם הרום ומניחים על התבנית. מורחים את השכבה של הקצפת הלבנה.
  • מעל שוב טבילה של הביסקוויטים בחלב עם הרום.
  • מעל מכינים שכבה של קצפת תות שאופן ההכנה שלה בדיוק כמו אופן ההכנה של הקצפת וניל.
  • עם קולפן לעשות תלתלים מהשוקולד הלבן מעל ולמקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.