Go Back
עוגת שוקולד במרקם

עוגת שוקולד במרקם מיוחד

מרקם מדהים ושוקולדי ברכות מטריפה
ציון 4.37 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק / עגולה "26" / מלבן 15*20

המצרכים

  • ¾ כוס קקאו
  • ¾ כוס שוקולית
  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס נטיפי שוקולד
  • 1 כוס שמנת מתוקה (לפרווה אפשר קצפת ריץ')
  • 1 ½ כוסות קמח תופח
  • ½ כוס מים פושרים
  • 4 ביצים
  • קורט מלח

לגנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • נכניס את כל המצרכים יחד לקערה ונטרוף היטב.
  • נעביר את הבלילה לתבנית אפייה ונכניס לתנור חם 180 מעלות, מוציאים את העוגה כשהיא כמעט עשוייה אך עדיין רוטטת בתחתית מעט. תלוי בתנור.
  • כאן כל הקסם של העוגה, בעצם הכל תלוי באפייה וזה מה שהופך אותה למושלמת, כך שנטיפי השוקולד שוקעים מטה ונמסים.
  • לגנאש שוקולד - ממיסים את השוקולד המריר יחד עם השמנת מתוקה על הגז או במיקרו, ומצפים את העוגה בשכבה אחידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.