מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערה גדולה נטרוף במטרפה ידנית קודם ביצים ואז נוסיף סוכר וטורפים לתערובת תפוחה ובהירה.
שופכים בהדרגה שמן, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה וטורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה (וקוקוס אם שמים) ונערבב בעדינות רק עד שהקמח נבלע בתערובת ומתקבלת תערובת אחידה. (חשוב לכל עוגה בחושה לא לערבב יותר מדי אחרת היא יוצאת דחוסה).
נשטח את חצי מהתערובת בתבנית משומנת. נקמח עם כף קמח את התותים שלא ישקעו.
נפזר כשליש מהתותים,שופכים את שאר העיסה ומפזרים מעל את שאר התותים.
נאפה בערך 50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). כשהעוגה קרה אפשר לקשט באבקת סוכר.