חותכים חצי מכמות התותים לקוביות קטנות ואת השאר לחצאים , משרים את התותים עם הסוכר כשעתיים במקרר.
מקציפים במהירות ביצים וסוכר 6 דקות, ואז מוסיפים באיטיות את השמן ומיץ התפוזים והברנדי. לאחר מכן להוסיף את הקמח ואבקת אפיה .
לצקת את הבלילה לתבנית בקוטר 24 לואז מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות (לנעוץ סכין או שיפוד ולבדוק שהעוגה מוכנה)
כשהעוגה מצטננת לגמרי, חוצים אותה לשניים, מטפטפים מעט מהנוזלים של התותים שהשרנו.
מורחים את הקרם (שהקצפנו במיקסר), ומפזרים את קוביות התותים ולהניח מעל את החצי השני של העוגה ואז מטפטפים שוב מהנוזלים של התותים ומזלפים בקרם.
בדפנות העוגה לסדר את חצאי התותים.להניח במרכז העוגה תותים כפרח קטן בצורה יפה .