בקערת מיקסר נשים את החלב הסוכר והשמרים ביחד ונערבב ונניח בצד למשך 15 דקות
אחרי המנוחה נוסיף את שתי הביצים ואת המלח ולערבב
נוסיף חצי קילו הקמח (לא את כולו) ומעבדים את הבצק כ2 דק עד שהקמח נבלע, ואז מוסיפים את שאר הקמח, מעבדים, מוסיפים את החמאה ולשים כ5 דק'
נוריד לשיש וללוש ביד כ-2/3 דקות
בקערה משומנת מעט מעבירים את הבצק להתפחה של שעה עד שעה וחצי
לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל-12 כדורים. נקמח את השיש ונרדד כל כדור לעגול בקוטר של 6 ס"מ
ממלאים כל עגול בכף תערובת גבינה, ואז לאסוף את השוליים ולסגור לכדור. ככה עם שאר הכדורים
נעביר את כל הכדורים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת. נמרח ביצה טרופה עם מעט חלב מעל ונכסה עם מגבת ואז נתפיח עוד שעה
נחמם תנור ל-170 מעלות. ניתן לפזר מעל שקדים פרוסים. נכניס לאפייה ב-170 מעלות עד שמזהיב
נצנן ונפדר עם אבקת סוכר.