מפרידים את הביצים. את החלבונים מקציפים עם ¾ כוס סוכר לקצפת יציבה.
לחלמונים מוסיפים רבע כוס לימון טרי סחוט, כף גרידת קליפת לימון, ¼ כוס שמן, ¾ כוס קמח ושקית אבקת אפייה.
מקפלים יחד את התערובות ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 15 דקות. עד שקיסם יוצא יבש.
לקרם - מערבבים את הג'לטין עם רבע כוס מים קרים ומניחים במקרר.
מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה, ואז מוסיפים את הגבינה לבנה, גבינת טוב טעם, אינסטסט פודינג תות, כוס סוכר ו-2 שקיות סוכר וניל.
את הג'לטין מוציאים מהמקרר ומחממים כמה שניות במיקרו לנוזל פושר, ואז מכניסים לכל תערובת הגבינה.
מעבירים לתבנית עם התחתית, ומכניסים למקרר לכמה שעות של התייצבות.
לאחר כמה שעות מוסיפים חצי קופסא של מחית אוכמניות.