מפרידים את הביצים. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הכוס וחצי סוכר לקצף יציב ותפוח.
מערבבים בקערה את החלמונים יחד עם המיץ תפוזים, השמן וגרידת התפוז.
מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החומרים הנוזלים בזרם דק.
מערבבים את הקמח המניפה, האבקת אפיה והסוכר הוניל ומוסיפים לקערת המיקסר.
יש להעזר במרית על מנת שלא ישארו גושים ולהעביר את העוגה לתבנית.
מומלץ להשתמש בתבנית סיר הפלא. מעבירים את העוגה לתבנית אין צורך לשמן, למי שאין את התבנית שתשמן את התבנית במעט שמן.
משאירים כוס מהבלילה ומוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבלילה החומה ובעזרת שיפוד מערבבים את העוגה.
אופים אפייה רגילה בחום של 170-175 מעלות למשך 55-60 דקות.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור יש הופכים את התבנית כלפי מטה. אין צורך לחשוש העוגה לא נופלת.
מי שעושה בתבנית רגילה יש להוציא את העוגה כרגיל.