מסננים את הגבינות (חיתול בד) למשך חצי שעה בערך.
שמים בקערה את החלמונים עם חצי כוס סוכר ומערבבים טוב עם מטרפה. לאחר מכן מוסיפים את הגבינה והשמננ, ומערבבים עד שכל התערובת חלקה.
מסננים את הקורנפלור והפודינג לגבינה ומערבבים שוב עד שאין גושים והתערובת חלקה.
במקביל מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר והסוכר וניל בהדרגה עד שהתערובת הופכת לקצף לא חזק מדי.
מוסיפים 2 כפות גדושות מתערובת הגבינות לקצף ומקפלים בעדינות ואז מחזירים את הקצף לקערת הגבינות ומקפלים עד שהתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית האפייה. שמים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור, ומעל התבנית שמים את הרשת ועליה שמים את תבנית העוגה.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך 15 דקות, ואז מורידים ל-130 מעלות לעוד שעה ו-15 דקות.
מומלץ לשים מגבת מקופלת בקצה הפתח של דלת התנור לאורך כל זמן האפייה, גם מונע התפוצצות.
לאחר האפייה משאירים עוד שעה וחצי בתנור ולא פותחים.