מקלפים את הבטטות ומגרדים בפומפיה עבה. מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ו-5 ביצים גדולות. אפשר להוסיף בצל מטוגן. מערבבים הכל היטב.
מחממים מחבת רחבה עם 3 כפות שמן, לשפוך את תערובת הבטטה ולשטח.
מטגנים על אש גבוהה כרבע שעה. מנענעים את המחבת וכאשר הפשטידה זזה כך נדע שהיא עשויה ולא תתפרק.
מורידים מהאש, מניחים בצלחת שטוחה ורחבה על הפשטידה והופכים בזהירות. מחליקים את הפשטידה בחזרה למחבת כשהצד הלא עשוי כלפי מטה.
מטגנים כעשר דקות על להבה גבוהה ועוד כרבע שעה על אש נמוכה. לא לכסות.