Go Back
קציצות דגים

קציצות דגים שיעשו לכם את השבת

עסיסיות מטריפה עם טעם משגע
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: לירוז ארביב

המצרכים

  • ½ קילו דג טחון (לוקוס / נסיכת הנילוס / סלמון)
  • 2 צרורות כוסברה קצוצה
  • 1 ראש שום (קלוף לשיניים)
  • פלפל חריף (לפי הטעם)
  • 1 גזר (פרוס לטבעות)
  • 1 תפו"א (פרוס לטבעות)
  • 3 גמבות (פרוס לטבעות)
  • 1 לימון פרוס

תבלינים:

  • פפריקה מתוקה
  • פפריקה חריפה
  • מעט כורכום
  • פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • בסיר משומן מטגנים את הירקות ומוסיפים את הפפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.
  • מוסיפים מעט כורכום ופלפל שחור וכף אבקת מרק עוף. מטגנים למשך 4 דקות ומוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה.
  • בתערובת הדגים מניחים כף פפריקה, מעט מלח, כורכום, ופלפל שחור ומערבבים היטב.
  • יוצרים קציצות ומכניסים לסיר.
  • מורידים ללהבה נמוכה ומבשלים כרבע שעה. מפזרים מעל כוסברה ומכסים לעוד 2-3 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.