Go Back
+ servings
פיצה ביתית

פיצה ביתית בטעם אגדי

בצק חלומי עם פריכות מטריפה
ציון 4.50 על ידי 20 דירוגים
כמות 2 מגשים
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

כוס מדידה של 250 מ"ל

המצרכים

לבצק:

  • 500 גרם קמח לבן מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 ¼ כוסות מים פושרים
  • 1 כפית מלח

לרוטב :

  • 2 עגבניות (מגורדות)
  • 2 קופסאות קטנות של רסק 2 שיני שום
  • 1 סוכר
  • כפית תבלין לפיצה (למי שאין אפשר אורגנו או בזיליקום)
  • מעט מלח
  • 3-4 כפות שמן זית

לפיזור מעל:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • תוספות מה שאוהבים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים לבצק במעבד מזון ולבסוף מוסיפים את המלח. מתפיחים כ-40 דקות.
  • מכינים את הרוטב על ידי בישול כל המרכיבים על אש נמוכה למשך 5 דקות. בודקים טעמים ומתקנים תיבול.
  • משטחים את הבצק בצורת פיצה ומורחים מעל רוטב ומפזרים גבינה צהובה מגורדת ואיזה תוספות שאוהבים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 20 דקות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.