בקערה להתסיס את השמרים עם חצי כוס מים לעשר דקות.
להוסיף קמח סוכר ביצה מלח ולשים לחמש דקות.
נוסיף מחמאה רכה וממשיכים ללוש לעוד חמש דקות. נניח להתפחה של חצי שעה.
בזמן ההתפחה מכינים את המלית - נמיס במיקרוגל את השוקולד עם הסוכר והמחמאה בפולסים קצרים.
נוציא מהמיקרו ונערבב היטב ואז נוסיף את הפודינג.
נערבב שוב עד שמתקבל מלית במרקם משחתי.
נחלק את הבצק ל-2 חלקים. נקמח מעט משטח עבודה ונרדד כל חלק לעלה דק מאוד לצורה מלבנית.
נמרח רק חלק אחד של עלה הבצק ונקפל את החלק השני על שכבת השוקולד.
נחרוץ עם גלגלת למשולשים וכל משולש נגלגל מהחלק הרחב לצר ונמתח כל פעם את הקצה של המשולש.
נניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
נכין כך גם את החלק השני של הבצק (במידה והמלית חזקה מחזירים למקרו לכמה שניות)
נכניס את התבנית לתנור להתפחה של תא אדים.
בזמן ההתפחה האחרונה נחמם את מצרכי הסירופ לעשר דקות ומניחים בצד.
אחרי ההתפחה האחרונה נוציא את הבצק מברישים בביצה טרופה מחממים תנור על 200 מעלות טורבו ואופים לעשרים דקות בערך.
אחרי האפיה מברישים בסירופ.