נחמם תנור אפייה ל-175 מעלות.
נשים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגה ונערבב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
נשמן תבנית אפייה היטב.
יוצקים לתבנית את תערובת העוגה, נדפוק על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר, ואז נכניס לתנור ואופים 45-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
להכנת ציפוי העוגה - נרוקן את השמנת לקערה חסינת אש.
את השוקולד קוצצים ונוסיף לקערת השמנת יחד עם 2 כפות מים רותחים.
נכניס למיקרוגל במשך 40 שניות חימום ואז ערבוב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נוציא את העוגה מהתנור ויוצקים את הציפוי מעל העוגה החמה.
מומלץ כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה בזהירות בעזרת קיסם, ולשפוך מעליה את הציפוי.