Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו מושקעת ב-10 דקות

טעם מדהים בשיא הקלות
ציון 4.12 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: מיטל חיות

ציוד

תבנית 24-26

המצרכים

לבסיס:

  • ½ שרוול פתי בר
  • 7 עוגיות לוטוס
  • חופן אגוזים (אפשר אגוזי מלך)
  • 100 גרם חמאה

לשכבת קרם שוקולד:

  • 11 קרמבו
  • 1 ½ שמנת מתוקה
  • ½ שמנת חמוצה
  • 1 פודינג שוקולד
  • ½ כוס חלב

לשכבת קרם וניל:

  • 1 ½ שמנת מתוקה
  • ½ כוס חלב
  • ½ שמנת חמוצה
  • 1 פודינג וניל

אופן ההכנה

  • שוברים את הפתי בר, עוגיות לוטוס, ואגוזים לפירורים, ומערבבים עם החמאה מומסת ומהדקים בתבנית.
  • מניחים מעל לבסיס 11 יחידות קרמבו.
  • לשכבת קרם שוקולד - מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג שוקולד וחלב, ושופכים מעל. נותנים כמה מכות על הקרש חיתוך כדי שהכל יתמלא באחידות סביב הקרמבו.
  • לשכבת קרם וניל - מקציפים את השמנת מתוקה עם השמנת חמוצה, פודינג וניל וחלב, ושופכים מעל.
  • מכניסים למקפיא לכמה שעות עד להתייצבות העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.