מקציפים את הביצים לקצפת תפוחה ואז מוסיפים סוכר בהדרגה ולאחר מכן את השמן ואז את הקרם קוקוס או המיץ תפוז ובסוף את החומרים היבשים בקיפולים או ערבוב איטי מאוד.
מעבירים לתבנית מעט משומנת במחמאה או חמאה כי השמן מפיל את העוגה
אופים בתנור שחומם למשך 40 דקות טורבו חום 170 מעלות שהקיסם יוצא לח ללא פירורים.
בקערה נשפוך כוס שמנת מתוקה או שמנת ריצ' (פרווה) נשבור 100 גר' שוקולד מריר ובמיקרו ממיסים דקה על עוצמה גבוהה
מערבבים לתערובת חלקה ואיך שהעוגה יוצאת לשפוך את השוקולד מעליה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.