בקערה גדול נשים את פרחי הכרוביםת עם המלח ומים ונשרה למשך 10 דקות.
נסנן את הכרובית ונשים סיר על אש גבוהה עם הכרובית מים עד לכיסוי הכרובית.
מביאים לרתיחה ולאחר שרתחו מבשלים לעוד 7 דקות. מכבים ושומרים כוס מהמי בישול.
בקערה מערבבים את מי בישול הכרובית, מיונז וביצים, ומערבבים הכל עד לאיחוד.
מפזרים את הכרובית בתבנית ולצקת את התערובת מעל הכרובית.
שמים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות, עד להזהבה.
חשוב לתת לפשטידה להצטנן ולא לחתוך ישר.