Go Back
עוגת וניל

עוגת וניל פשוטה וטעימה

חווית טעמים מענגת ומשגעת
ציון 4.40 על ידי 46 דירוגים
באדיבות: סטלה פסטרנק

ציוד

תבנית 26

המצרכים

  • ½ שרוול פתי בר (125 גרם)
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 5 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב

לקישוט: (אפשר גם כל קישוט אחר)

  • 6 פררו רושה (חתוך ל-2)

אופן ההכנה

  • במעבד מזון נטחן פתי בר לפירורים דקים, נוסיף את החמאה המומסת ונעבד כמה דק לקבלת תערובת אחידה.
  • ניקח תבנית עגולה 26 מתפרקת, נשמן בתרסיס שמן מעט, נשפוך את התערובת ונהדק לאורך כל התבנית.
  • נכסה בנייר אלומיניום ונשים במקפיא או במקרר עד שנסיים לעשות את השלב הבא.
  • במעבד מזון או מיקסר נשים את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל ונעבד לקצפת יציבה.
  • נוציא את התבנית ונשים את כל הקצפת מעל תערובת הפירורים. ניישר בפלטה ונעביר למקרר ללילה להתייצבות.
  • לפני הגשה שמים את הפררו רושה מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.