במעבד מזון נטחן פתי בר לפירורים דקים, נוסיף את החמאה המומסת ונעבד כמה דק לקבלת תערובת אחידה.
ניקח תבנית עגולה 26 מתפרקת, נשמן בתרסיס שמן מעט, נשפוך את התערובת ונהדק לאורך כל התבנית.
נכסה בנייר אלומיניום ונשים במקפיא או במקרר עד שנסיים לעשות את השלב הבא.
במעבד מזון או מיקסר נשים את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל ונעבד לקצפת יציבה.
נוציא את התבנית ונשים את כל הקצפת מעל תערובת הפירורים. ניישר בפלטה ונעביר למקרר ללילה להתייצבות.
לפני הגשה שמים את הפררו רושה מעל.