Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד גבוהה בקערה אחת

חווית טעמים משגעת בכלום עבודה
ציון 4.19 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: סטלה פסטרנק

ציוד

תבנית 26 עגולה מתפרקת

המצרכים

  • 1 קופסה חלב מרוכז
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס שוקולית
  • ¼ כוס קקאו
  • ½ כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית נס קפה עלית
  • 1 כוס מים חמים

לציפוי:

  • 2 ½ כפות נוטלה
  • 1 כפית שמן

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב את כל המצרכים ובסוף נוסיף את המים החמים. נערבב לאיחוד.
  • ניקח תבנית 26 עגולה מתפרקת, נרסס בתרסיס שמן ונשפוך את כל התערובת לתבנית.
  • שמים בתנור על 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. מצננים לחלוטין.
  • להכנת הציפוי - ממיסים במיקרוגל את הנוטלה עם השמן ושופכים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.