להכנת הבצק - נלוש את כל המצרכים לבצק אחיד ואז שמים למנוחה של 15 דקות. מחלקים לכדורים קטנים ופותחים וממלאים במילוי
להכנת מילוי תפוחי אדמה - מבשלים את התפוחי אדמה ומועכים אותם לפירה, ואז מערבבים עם שאר המצרכים.
להכנת מילוי בשר - מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר והצנוברים. מתבלים ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
להכנת מילוי חומוס - טוחנים את החומוס ומטגנים את הבצל עם שמן ומוסיפים לחומוס ומתבלים כפי שרשום.
להכנת מילוי גבינות - חולטים את עלי התרד במים חמים מסננים וקוצצים דק. מטגנים את הבצל עם שמן. מוסיפים לבולגרית ומתבלים.
מברישים את המאפים בביצה ומפזרים שומשום.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.