Go Back
דג לברק

דג לברק בתנור חגיגי

עסיסיות מטריפה עם טעם מושלם
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

המצרכים

  • 1 דג לברק טרי
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ ראש שום כתוש
  • גרידת לימון
  • ¼ כוס שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • פפריקה פיקנטי של מלח הארץ

אופן ההכנה

  • מנקים ושוטפים היטב את הדג ואז מייבשים עם נייר סופג.
  • חורצים חריצים לאורך הדג. מערבבים את הירק עם השום וגרידת לימון, שמן ופפריקה פיקנטית.
  • מכניסים כמות נדיבה בבטן הדג ולאורך כל הדג.
  • שמים בתבנית ומתבלים במלח ופפריקה ושופכים מעל מעט שמן זית.
  • מוסיפים חצאי לימון ומסדרים בתבנית עם הדג. מוסיפים עגבניות שרי, ראש שום, פלפל חריף וכל מה שאוהבים.
  • עוטפים בנייר אפייה ומכסים בנייר כסף.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. מסירים כיסוי ואופים עוד כ-10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.