מנקים ושוטפים היטב את הדג ואז מייבשים עם נייר סופג.
חורצים חריצים לאורך הדג. מערבבים את הירק עם השום וגרידת לימון, שמן ופפריקה פיקנטית.
מכניסים כמות נדיבה בבטן הדג ולאורך כל הדג.
שמים בתבנית ומתבלים במלח ופפריקה ושופכים מעל מעט שמן זית.
מוסיפים חצאי לימון ומסדרים בתבנית עם הדג. מוסיפים עגבניות שרי, ראש שום, פלפל חריף וכל מה שאוהבים.
עוטפים בנייר אפייה ומכסים בנייר כסף.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות. מסירים כיסוי ואופים עוד כ-10 דקות.