Go Back
+ servings
מאפינס פקאן

מאפינס פקאן שיא השלמות

קרמלי עם מתיקות מעודנת ונמס בפה
ציון 3 על ידי דירוג אחד
כמות 1215 יחידות
באדיבות: צביה אורן

ציוד

תבנית מאפינס או עטרות נייר

המצרכים

  • 1 כוס סוכר קוקוס
  • ½ כוס קמח כוסמין
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • כוס שמן קוקוס
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות אגוזי פקאן (קצוצים)

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה את הסוכר, הקמח ואבקת אפיה, נוסיף את הביצים ושמן הקוקוס ואז נערבב היטב
  • נוסיף את הפקאנים ומערבבים בעדינות.
  • ליצוק את הבלילה לשקעים, או לעטרות נייר, או לתבניות מאפינס סיליקון. נשמן את התבניות ויוצקים 2/3 גובה, מעל מוסיפים עוד קצת פקאנים שבורים גס.
  • מכניסים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ושמים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שמוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.