Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
מאפינס פקאן שיא השלמות
קרמלי עם מתיקות מעודנת ונמס בפה
ציון
3
על ידי דירוג אחד
כמות
1215
יחידות
באדיבות:
צביה אורן
ציוד
תבנית מאפינס או עטרות נייר
המצרכים
▢
1
כוס
סוכר קוקוס
▢
½
כוס
קמח כוסמין
▢
½
כפית
אבקת אפיה
▢
⅔
כוס
שמן קוקוס
▢
2
ביצים
▢
2
כוסות
אגוזי פקאן
(קצוצים)
אופן ההכנה
נערבב בקערה את הסוכר, הקמח ואבקת אפיה, נוסיף את הביצים ושמן הקוקוס ואז נערבב היטב
נוסיף את הפקאנים ומערבבים בעדינות.
ליצוק את הבלילה לשקעים, או לעטרות נייר, או לתבניות מאפינס סיליקון. נשמן את התבניות ויוצקים 2/3 גובה, מעל מוסיפים עוד קצת פקאנים שבורים גס.
מכניסים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ושמים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות עד שמוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.