Go Back
פרגיות על הפלנצ'ה

פרגיות על הפלנצ'ה בתיבול משגע

טעם שיא השלמות בעסיסיות מטריפה
ציון 3.95 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 1 ½ קילו פרגיות (חצויות)
  • למרינדה:
  • 1 כף כורכום
  • 1 כף קארי
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כוסברה יבשה (זרעי כוסברה טחונים)
  • 2 כפיות אבקת שום גבישי
  • ½ כוס שמן
  • מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים למרינדה עד לאיחוד.
  • משרים את הפרגיות במרינדה למשך כמה שיותר זמן.
  • מורחים על הפלנצ'ה מעט שמן. מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וצולים משני הצדדים עד לקבלת פסים יפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.