Go Back
סינרול קינמון רך

סינרול קינמון רך ומיוחד

טעם עשיר עם בצק מושלם
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ליטל כהן

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 17 גרם שמרים יבשים (2 כפות)
  • 200 גרם סוכר
  • 1 כף סוכר וניל
  • 500 מ"ל חלב
  • 4 ביצים
  • 200 גרם חמאה (רכה מאוד)
  • 1 כפית מלח

למלית:

  • 80 גרם חמאה רכה
  • סוכר חום (לפי העין, קצת פחות מכוס)
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי הבצק, הבצק רך מאוד וזה בסדר, כך זה צריך להיות! בצק רך מניב תוצאות מושלמות.
  • מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את נפחו ,גם התפחת לילה שלם (אפשר במקרר) תהיה מומלצת לבצק הזה.
  • מחלקים בצק לשניים, מרדדים כל חלק לעלה, ומורחים 80 גר חמאה רכה על כל עלה ומעליו סוכר חום דביק מעורב עם קינמון.
  • מרדדים לגליל וחותכים את הבצק באמצעות חוט דנטלי! זה יוצר עיגולים מושלמים והמילוי לא בורח החוצה.
  • מסדרים בתבנית (איזה סוג שרוצים), מורחים ביצה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות למשך 20 דקות בערך.

הערות וטיפים

תמונות אופן הכנה:
סינרול קינמון רך סינרול קינמון רך סינרול קינמון רך סינרול קינמון רך סינרול קינמון רך
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.