מערבבים את כל חומרי הבצק, הבצק רך מאוד וזה בסדר, כך זה צריך להיות! בצק רך מניב תוצאות מושלמות.
מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את נפחו ,גם התפחת לילה שלם (אפשר במקרר) תהיה מומלצת לבצק הזה.
מחלקים בצק לשניים, מרדדים כל חלק לעלה, ומורחים 80 גר חמאה רכה על כל עלה ומעליו סוכר חום דביק מעורב עם קינמון.
מרדדים לגליל וחותכים את הבצק באמצעות חוט דנטלי! זה יוצר עיגולים מושלמים והמילוי לא בורח החוצה.
מסדרים בתבנית (איזה סוג שרוצים), מורחים ביצה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות למשך 20 דקות בערך.